Invitasjon: SkatteFUNN-kurs for Innlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal 18. november 2021

 

Velkommen til SkatteFUNN-webinar!

Når: 18. november 2021 kl. 09.30 – 11.00

Arrangementstype:  Kurs (webinar)

Passer for:  Bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser

Pris: Gratis

Påmeldingsfrist: 12. november

Påmelding: SkatteFUNN-kurs for Trøndelag, Innlandet og Møre og Romsdal (forskningsradet.no)

 

Om arrangementet

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kom og lær mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du vil også lære om hvordan du søker SkatteFUNN.

Gjennom ulike eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse. Vi vil bl.a. gjennomgå Prosjektkanvas, vårt verktøy for idéutvikling. Vi har også invitert tre spennende bedrifter fra regionen til å dele sine erfaringer fra egne SkatteFUNN-prosjekter.

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser. Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift.